FJERNHEALING

Healing betyr "å gjøre hel" og har ingen begrensninger i forhold til hva det kan benyttes mot. Healer vil ikke sette noen diagnose, og heller ikke ha noe fokus på sykdom. Brukt på rett måte og over lengre tid, kan healing ha effekt på absolutt alle lidelser. Av den grunn nevnes ingen sykdom her spesifikt. Det understrekes imidlertid at ved alvorlig fysisk eller psykisk sykdom anbefales det å bruke healing kun som supplement til tradisjonell medisin. Brukt som supplement kan healing ha en svært avslappende, lindrende og smertetillende effekt. 


Ved healing jobbes det mye med å balansere kroppens energifelt slik at naturlig helbredelse kan skje. Hver seanse er helt unik og spesielt tilpasset den enkelt klient, men felles for alle seanser er at det brukes hjelpemidler som hvitt eller farget lys, krystaller, lysvesener/engler, åndelige mestere og violet flame.


Ved fjernhealing velger healer hvilken metode som skal benyttes ut fra intuitiv veiledning. Det kan benyttes Reiki, krystall- eller spirituell healing. 


Ved bestilling av healing er det fint om det sendes et bilde av den som skal motta healingen, slik at det blir enklere å visualisere mottaker. 


Ved fjernhealing med reading vil det i tillegg til healingen bli utført en intuitiv reading der healer kan lese av chakrasystemet og motta veiledning fra den spirituelle verden. En rapport over det som kommer frem under healingen vil da bli sendt til mottaker i etterkant. 


Dyr er også svært mottakelige for healing, og det er fint om bilde av eventuelt dyr som skal ha healing sendes ved bestilling. 


Ved bestilling av fjernhealing uke, vil Luxevelle behandle deg 30 eller 60 minutter i fem dager. 

Fjernhealing 

450 kr (30 min)

750 kr (60 min)

Fjernhealing uke

1.250 kr (5 dager m/30 min)

1.750 kr (5 dager m/60 min)

Fjernhealing m/reading

2.500 kr

Fjernhealing dyr 

350 kr

Du kan bestille fjernhealing ved å sende en mail til info@luxevelle.com


Betaling kan gjøres til

paypal.me/hildehj

Vipps: 94097642