BALANSERING

Kroppen kan ofte komme ut av balanse, og grunnen til dette kan for eksempel være stress, eksterne hendelser og påkjenninger eller sykdom. Ved mye selvutviklingsarbeid og spirituell oppstigning kan også ubalanse oppstå. Det er da viktig å foreta en balansering av kroppen. 


Lyssøyle-oppkobling 

Kr 450

Her kobler healer på universets senter og jordens midt og trekker energiene opp og ned gjennom kroppen til klienten. Dette kan også visualiseres av klienten selv, og er en øvelse som er fin å starte dagen med. 


Chakrabalansering 

Kr 2.500

Kroppen består av 7 hovedchakra - rot, sakral, solar plexus, hjerte, hals, tredje øye og krone. Disse syv hovedchakraene er det viktig å ha full bevegelse i, samt at de snurrer i riktig hastighet og retning. Fargene for disse chakraene tilsvarer de man finner i regnbuen, og ved ubalanse vil fargene her bli mørkere og i verste fall helt sorte. En chakrabalansering består av en full gjennomgang av alle hovedchakra i kroppen for å justere form, farge, størrelse og bevegelse.


Oppgradering av chakrasystem til 5. dimensjon 

Kr 2.500

I femte dimensjonsbevissthet skal chakrasystemet i kroppen ha flere hovedchakra enn de vanlige syv fra tredje dimensjon, samt litt andre farger og nyanser. Dette er en behandling som anbefales å vente med til man har gjennomført minimum 5 fjernhealinger, 1 karma cleansing og en chakrabalansering. Ved bestilling av balanseringer er det fint om det kan sendes bilde av mottaker.


Betaling kan gjøres til

paypal.me/hildehj

Vipps: 94097642Bestilling sendes til info@luxevelle.com