Dette sies om Luxevelle sin behandling

"Hilde utførte en generasjonsterapi for meg. Jeg ble overrasket over nøyaktighet og små detaljer hun kom med. Ingen generaliseringer. Ting som er kjært for meg og er veldig intime. Ting som ikke mange enn jeg og mine foreldre vet om. Ting som ingen andre vet om, ting som kan ikke gjettes. Ting som gjelder mitt forhold til mine foreldre m.m. Hilde er virkelig begavet og jeg anbefaler henne på det varmeste."

KarlaHusrens og healing: "Jeg er veldig imponert over alt du får fram stemmer så godt med hvordan jeg har hatt det. Det virker veldig bra med tanke på energier her nå. Det er i tilfelle et under etter så mange år med så mange som har forsøkt. Du må ha noen helt fantastiske evner. Tusen takk for den jobben du har gjort. Du har gitt meg flere svar enn jeg noen gang har fått før."

MaritHusrens: "Jeg fikk hjelp av Hilde etter jeg la ut en melding på facebook om hjelp til  og få bort energier jeg har rund meg. Etter jeg fikk hjelp av Hilde med og gjort en  husrens der jeg bor, har det blitt mye lettere og legge seg, jeg sover nesten hele natten uten om og våkne flere ganger og er ikke redd lenger når jeg skal legge meg.. Ser også på at katten jeg har blitt mere roligere og ikke så skvetten av ting som skjer rundt henne.

 Så anbefaler veldig med og kontakte Hilde om du trenger hjelp.. hun er dyktig i sitt fag :)" 

Didrik"Bestilte en chakrabalanse som en gave til meg selv før nyåret. Jeg fikk en lang mail med informasjon om hva som kom opp under chakrabalanseringen. 

Hilde var veldig dyktig og ALT hun sa stemte. Nå vet jeg hvilke chakraer som fungerer bra og hvilke jeg bør jobbe videre med. Veldig spennende og vil absolutt anbefale alle å prøve chakrabalanse eller de andre tjenestene Hilde tilbyr. "

Eva